Restaurering af vinduer & døre

Som en dedikeret restaureringshåndværker går jeg op i at bevare vores kulturarv og sikre, at vinduer og døre forbliver smukke og funktionelle gennem årene. Mit arbejde fokuserer på at genskabe og vedligeholde disse vigtige elementer i vores bygninger.

Historie og Betydning

Vinduer og døre er ikke blot praktiske åbninger i vores huse – de har også en dyb historisk betydning. De karakteristiske trærammer og detaljer fortæller om tidligere tiders byggetraditioner og æstetik. Jeg arbejder med respekt for disse traditioner og bruger min ekspertise til at bevare deres autenticitet.

Min Tilgang til Restaurering

Når jeg restaurerer vinduer og døre, går jeg ikke på kompromis med kvaliteten. Jeg bruger kun de bedste materialer og følger traditionelle metoder. Her er nogle af mine principper:

  • Materialer: Jeg vælger omhyggeligt materialer, der matcher de originale. Fra massivt træ til glas og beslag – alt skal være af højeste kvalitet.
  • Håndværk: Jeg udfører arbejdet med omhu og præcision. Hver samling, hvert beslag og hvert lag maling får min fulde opmærksomhed.
  • Historisk Integritet: Jeg respekterer vinduets eller dørens historie og bevarer deres autenticitet. Hvis der er spor af tidligere konstruktioner, forsøger jeg at bevare dem.
  • Holdbarhed: Mit mål er at sikre, at vinduer og døre kan modstå tidens påvirkning. Jeg tænker på fremtidige generationer, når jeg udfører mit arbejde.

Jeg hjælper med hele opgaven

Når jeg restaurerer vinduer og døre kan hjælpe med hele opgaven, jeg udføre bla:

  • Opmåling: Jeg kan hjælpe med opmåling af de gamle vinduer og projektering på opgaven.
  • Fremstilling: Jeg frem stiller nye eller restaurer de gamle, med kvalitets materialer og korrekt brug af disse.
  • Kit og glas: Jeg udfører også al kitning og montering af glas, her bruger jeg også kvalitets materialer og korrekt brug af disse.
  • Overfladebehandling: Jeg har erfaring med flere slags overfladebehandlinger af vinduer, alt efter det hvad der passer til husets stil. Jeg bruger bla. Linolie maling til alle malede vinduer for et holdbart slutresultat.

Kontakt Mig

Hvis du har brug for hjælp til at restaurere dine vinduer eller døre, er jeg her for at hjælpe. Lad os bevare vores bygningsarv sammen! Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at bevare dine vinduer og døre.

Kontakt Jarne ApS

Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på min hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til mig på telefon (+45) 51 76 04 86 eller send en mail til post@jarne.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.