Profil

Lad mig klare opgaven for dig

Hos Jarne ApS tilbydes en bred vifte af opgaver – store som små.

Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber jeg altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt mig endelig.

Grundig kommunikation fra start

Jeg har stor forståelse for, at mine kunders behov og ønsker kan variere, så jeg tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan jeg bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Jeg spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så misforståelser undgås. Jeg holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det.

Det er vigtigt for mig, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Høj kvalitet og god service

Hos mig kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Jeg går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Jeg overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det mig, du skal kontakte.

Jeg har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Jeg møder dig altid med et smil, og jeg besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

Kontakt Jarne ApS

Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på min hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til mig på telefon (+45) 51 76 04 86 eller send en mail til post@jarne.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.