Montering af vinduer og døre

Hos Jarne ApS tilbyder jeg montering af vinduer og døre, der ikke kun passer til husets stil og design, men også lever op til de højeste standarder for kvalitet og holdbarhed.

Hvornår er det tid til at overveje udskiftning?

Utæthed og skader:

 • Hvis dine nuværende vinduer eller døre er utætte eller har mistet tætningsmaterialer, kan det være på tide at overveje en udskiftning. Fugtindtrængning kan føre til skader på træværket og forringelse af isoleringsevnen.
 • Hold øje med tegn som træk, kondens på ruderne eller synlige skader.

Levetid:

 • Vinduer og døre har forskellige levetider afhængigt af materialet. Her er gennemsnitlige levetider for nogle almindelige typer:
  • Trævinduer: Normalt 20-40 år, men det kan være længere.
  • Vinduer med aluminiumsramme: Ca. 40-60 år.
  • Døre af massivt træ: Op til 50 år eller mere.

Rådgivning om vedligeholdelse

Hvis du ikke er klar til en fuld udskiftning endnu, kan jeg også give dig rådgivning om vedligeholdelse af dine eksisterende vinduer. Det handler om at forlænge levetiden og sikre, at de fungerer optimalt. Vi kan se på løsninger som:

 • Tætningsmaterialer: Udskiftning af tætningslister og pakninger.
 • Maling og lak: Beskyttelse af træværket mod vejr og vind.
 • Justering af hængsler og låse: For at sikre korrekt funktion.

Kvalitet

Mit fokus er på kvalitet. Jeg vælger omhyggeligt materialer, der sikrer holdbarhed. Lad os skabe vinduer og døre, der beskytter dit hjem, i mange år.

Kontakt mig

Hvis du ønsker professionel hjælp til montering af dine vinduer og døre eller rådgivning om vedligeholdelse, er jeg her for at assistere. Lad os skabe et resultat, der står stærkt i mange år fremover. Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale om dit projekt.

Kontakt Jarne ApS

Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på min hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til mig på telefon (+45) 51 76 04 86 eller send en mail til post@jarne.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.